The Nostalgeek Podcast Episodes:

NostalGeek Review: Link's Awekening.

NostalGeek Review: Dragon Quest.

NostalGeek Review: IT Chapter Two.

Stephen King's IT

De allereerste aflevering van de podcast neemt je mee naar de donkere diepten van een klein stadje in Maine. In de riolen van Derry waart een wezen rond dat zich elke 27 jaar voedt met het vlees van onschuldige kinderen.

IT, een boek van meesterverteller Stephen King, maakte op mij een diepe indruk toen ik het voor het eerst als tiener las. Laten we onze angsten onder ogen zien, en terug gaan naar waar de clown ons wacht...


Gast: Michael Ghequière.

Banjo Kazooie

In deze aflevering keren we terug naar de late jaren negentig. In deze periode brengt Nintendo een zoveelste pareltje dat voor hen werd gemaakt door wonderkind Rare. Kijk mee terug naar een warme zomer gevuld met muzieknoten, Jinjo's, puzzelstukken en vooral, de beer en de vogel.


Gast: Diëgo De Coster

Harry Potter

Terwijl ik nog steeds wacht op de brief die me zal uitnodigen om les te volgen aan Hogwarts, lijkt het me geen slecht idee een aflevering op te nemen over deze fantastische boekenreeks.

Samen met mijn gast bekijken we de hele Harry Potter saga en mijmeren we over hoe het was om deze boeken voor het eerst te lezen. Hoe was het om midden in de nacht in de rij te staan, wachtend op je beurt om eindelijk dat laatste deel te kunnen verslinden? Hoe liep het af voor Harry, Hermione en Ron?

Neem met ons de trein terug naar deze prachtige tijd; Accio Podcast!


Gast: Kjel Voesterzoons

Star Wars

In een podkot dicht, dichtbij keren we terug naar a galaxy far, far away.

Hoewel ik te jong was om de eerste trilogie van Star Wars vanop de eerste rij mee te maken, heb ik toch heel warme herinneringen aan deze prachtige filmreeks. What's not to love? De prachtige onaardse beelden, de diepten van de galaxy, de nobele Jedi en de duistere Sith... Star Wars was een cultureel fenomeen en een visuele parel. Dit alles werd nog eens extra opgezweept met de prachtige muziek van John Williams.

Jump met ons to hyperspace en herontdek heerlijk ouderwetse space opera van de bovenste plank... MAY THE FORCE BE WITH YOU!


Gast: Jasper Avet

Halloween Special

Halloween komt dichterbij. Tijd om je monsterpakje weer van de haak te halen (in mijn geval gewoon eens geen masker dragen....the freedom!!!!) en samen met vrienden een heerlijk avondje te griezelen, smullen en lachen. Deze periode is zo gezellig en zo nostalgisch....daar moeten we toch even over babbelen.

In deze speciale aflevering van The NostalGeek Podcast. hebben we het over alles wat deze periode zo leuk maakt. Naast eigen verhalen zijn er ook een heleboel film en boekentips te rapen. Happy Halloween!!!!


Gast: Michael G

Ghostbusters